Afgelopen woensdag was het dan zo ver. Voor het eerst deed de Katwijkse Reddingsbrigade examen met de nieuwe zwemlijn die sinds september 2015 als nieuwe zwemlijn word gebruikt. De nieuwe zwemlijn jonge redders is bedacht door KNRM Nederland en KNRM Wassenaar en leert de kinderen op een “speelse” manier zichzelf te redden en het redden van anderen. 2 groepen doen elk jaar 2 keer examens, dat zijn de groepen brons 3 en zilver 2. Iedereen van brons 3 is geslaagd en daar zijn wij als brigade zeer trots op! Nu kunnen de leerlingen verder met zilver 1.

Overigens hebben de leerlingen van zilver 2 hebben a.s. woensdag hun examen, heel veel succes gewenst!

Nogmaals namens de instructeurs, gefeliciteerd!: Rina Korndoffer, Susan van Duijn, Marjolein Kuijt, Mark Parlevliet en Willem Houwaart

IMG_4550 IMG_4606