Op maandag 29 februari 2016 heeft Katwijk Marketing het KW! Label toegekend aan SAR Katwijk. Het Search And Rescue evenement (SAR) wordt jaarlijks georganiseerd door de Katwijkse Reddingsbrigade (KRB) en we zijn dan ook erg blij met deze bijzondere toekenning, waarmee wordt aangegeven dat dit evenement bijdraagt aan de zichtbaarheid van Katwijk. Dit laat zien dat SAR Katwijk een aandeel heeft in de versterking van het toeristische en recreatieve aanbod van deze gemeente. Verder is de toekenning van dit label een aanbeveling tot samenwerking en ondersteuning van het evenement voor andere (toekomstige) partners van de organisatie.Oorkonde KW! label

SAR Katwijk is oorspronkelijk opgezet om Katwijkers het werk van de reddingsbrigade te laten zien. Het is echter uitgegroeid tot een groots evenement, dat jaarlijks vele duizenden bezoekers aantrekt. Tijdens dit evenement tonen diverse hulpverleningsinstanties hun kunnen op het gebied van reddingswerk en vinden vele sensationele reddingsacties plaats in de lucht, op zee en op het strand.

SAR Katwijk is gratis te bezoeken en vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 juli, bij de Zuid-Boulevard van Katwijk. Via de website www.sarkatwijk.nl en via social media (facebook.com/sarkatwijk & twitter.com/sarkatwijk) wordt u op de hoogte gehouden van het evenement.

Meer informatie over het KW! label vindt u hier.