Op woensdag 2 maart organiseerde de Katwijkse Reddingsbrigade een sponsoractie in het zwembad. De opbrengst komt ten goede aan de inrichting van .de nieuwe KRB posten op het strand. De brigade kijkt met trots terug op de gezellige zwemavond. In totaal hebben 6 groepen kinderen het fantastische bedrag van 3500 euro opgehaald door een (gesponsord) aantal banen te zwemmen.

De avond kon niet worden georganiseerd zonder de hulp van de zwemmers die zo hun best hebben gedaan om sponsors te vinden en met grote inzet en plezier hun banen hebben gezwommen. Bijzondere dank gaat uit naar zwembad Aquamar maar ook Hoogvliet Katwijk, bakkerij Krijn Verdoes en KidsZoo. De kinderen werden door Bassie en Adriaan ontvangen en kregen een cupcake en wat te drinken als dank voor hun inzet.

De Katwijkse Reddingsbrigade is van september tot juni iedere woensdagavond aanwezig in zwembad Aquamar. Een grote groep vrijwilligers verzorgd daar lessen reddend zwemmen aan kinderen vanaf 6 jaar oud als vervolg op het zwem-AB (en/of C).

Op zaterdag 4 juni 2016 worden de strandposten opengesteld voor publieke bezichtiging. We ontvangen u daar graag.