Zaterdag 4 juni was het dan zover! De officiële opening voor het publiek, mensen uit diversen omstreken kwamen naar Katwijk om de nieuwe strandbewakingsposten van de Katwijkse Reddingsbrigade te bezichtigen. Naast dat mensen de posten kwamen bezichtigen, werden er ook veel vragen over ons werk gesteld aan diversen lifeguards die deze dag ook aanwezig waren.

Het was een mooie dag, met veel publiek voor ons! Wij hebben kunnen laten zien, hoe de nieuwe posten in elkaar steken en uitleg kunnen geven over ons werk.

Tijdens deze dag zijn dan ook de wacht diensten op strand begonnen. Wij zijn t/m 11 september elk weekend aanwezig, en vanaf maandag 27 juni t/m vrijdag 2 september door de weeks aanwezig. Maar ook naast het zomerseizoen zijn wij inzetbaar, in de winter hebben veel lifeguards een pager bij zich (pieper). Zo blijven wij 24/7 en 365 dagen per jaar inzetbaar